WP Robot Support Forum


WP Robot Support Forum » WP Robot Support

404 errors

(3 posts)

Tags:

  1. rman42
    Member

    I am only having this problem on my blogs that WP Robot is installed. Not sure if it is actually Wp Robot causing the problem or something conflicting with WP Robot.

    I am getting lots of 404 errors for pages that don't exist on the blog. The pages are supposedly in 2 specific directories /answers and /article-tags, for example:

    http://www.oversizedbeachtowels.net/answers/how-many-hotels-are-in-miami-56722
    http://www.oversizedbeachtowels.net/article-tags/bathrobes

    Neither one of the /answers or /article-tags directories exist on the blog. I was hoping you might have some idea what was happening. I am using WP Robot Link Cloaking. I am also having WP Robot Automatically Create Tags and Randomize The Number Of Comments. Those are some things that I have set that I thought might be contributing to the problem.

    I have searched the blog and can't find any posts, tags etc. that resemble the file names or directories stated in the 404 errors.

    Any information would be appreciated.

    Thanks.

    Posted 3 years ago #
  2. lunatic
    Key Master

    This is not a WP Robot problem. It sounds like the permalink setup on your website is wrong or the htaccess has not been updated properly to reflect it. You should look into that.

    Posted 3 years ago #
  3. rman42
    Member

    Thanks, I'll see what i can figure out.

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.