WP Robot Support Forum

Forum Closed

Please note the support forum has been closed and all support for WP Robot is handled via email now as we have found this to be more effective. The forum will remain online to allow access to old answers.

Please use the contact form here to get in touch regarding any questions or problems you might have.

WP Robot Support Forum » WP Robot Support

Clickbank Module

(5 posts)


  1. arstew

    I've put my CB id in correctly and saved - but when I follow the link
    from my WP blog to the CB salespage the reads: hop=lun4tic

    Posted 6 years ago #
  2. lunatic
    Key Master


    I just double checked and any clickbank ID I enter is inserted fine. The only time my ID is entered if no other ID was saved, so I assume you did not save the options correctly.

    Is your ID displayed next to the "Clickbank Affiliate ID:" in the options page?

    Please also note previously published posts won't be affected when you change the ID later on. You would have to readd those posts.

    Posted 6 years ago #
  3. I am getting the same thing. I just installed today and all of my links say lun4tic. I think someone has hacked the plugin and put it up for download to siphon off commissions. I'm going to delete the plugin and download again from the official site.


    Posted 5 years ago #
  4. I just downloaded the new copy and installed. I erased the log that was left as well. It all works fine now.


    Posted 5 years ago #
  5. lunatic
    Key Master

    As I said before the only time my ID is entered if no other ID was saved in the WP Robot Options.

    Posted 5 years ago #

RSS feed for this topic


You must log in to post.